Kezdhetünk?

ÍRJ E-MAILT

Küldj üzenetet

EGYÜTT TELJESEN ÚJ SZINTRE EMELHETJÜK VÁLLALKOZÁSODAT

Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, írj nekem, és legkésőbb 2 napon belül válaszolok!

  * kötelező mező

  Gyakran ismételt kérdések

  MI A SZOKÁSOS IRODAI MUNKAIDŐM?

  Általában 9-15 óráig tart a napi munkaidőm, de 8-18 óráig telefonon rendelkezésre állok.

  Kötünk szerződést?

  Természetesen, igen. Egyéni vállalkozóként dolgozom. Megbízási szerződést kötünk, amelyben minden egyes esetben pontosan rögzítjük az elvárásaidat és, hogy mik a feladataim. A határidőket és a fizetési feltételeket is lefektetjük. Ennek köszönhetően pontosan azt a szolgáltatást tudom számodra nyújtani, amiben megegyezünk. Természetesen a megbízási szerződés részét képezi a titoktartási nyilatkozat is.

  Titoktartási nyilatkozat van?

  Természetesen, a diszkréció nálam első helyen szerepel. A megbízási szerződésünk részét képezi a titoktartási nyilatkozat.

  Hogyan tudom ellenőrizni, hogy mennyit dolgoztál?

  A munkaórákról minden hónap végén kimutatást készítek, ami alapján pontosan fogod látni, hogy mivel mennyit foglalkoztam. Van egy eszközöm, amivel pontosan tudom mérni a projektre fordított időmet.

  Honnan tudom, milyen feladatokkal bízhatlak meg?

  A weboldalon fel van tüntetve, hogy milyen jellegű feladatokat vállalok el. Természetesen ezen kívül is rengeteg olyan kiszervezhető feladat létezik, amivel megbízhatsz, azonban túl hosszú lett volna mind felsorolni. Bármilyen ötleted/igényed van, vedd fel velem a kapcsolatot, egy megbeszélés keretében felmérem az igényeid és ha tudok, segítek.

  HÁNY ÜGYFÉLLEL DOLGOZOM EGYSZERRE?

  Általában 9-15 óráig tart a napi munkaidőm, de 8Egyszerre 4 ügyféllel dolgozom, ennél több esetén nagyon elaprózódna a figyelmem.